Tuotteet hakusanalla corundum mineraali (14)

Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti on erittäin tehokas, turvallinen ja myrkytön elintarvikepreservatiivinen. Vaikka kaliumsorbaatti on yksi monista säilöntäaineista markkinoilla, se on yksi parhaista, koska se on vaaraton ja monikäyttöinen. Kaliumsorbaatti valmistetaan pääasiassa synteettisesti. Se on mauton ja hajuton jauhe. FDA:n mukaan se on turvallinen käyttää, koska se hajoaa kehossa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Se on kosmetiikkatuotteissa käytettävien säilöntäaineiden luettelossa rajoituksin. Sen enimmäiskäyttökoncentratio lopputuotteessa on 0,6 %, laskettuna sorbiinihappona. Se toimii parhaiten happamassa ympäristössä, muuten sen ominaisuudet ovat paljon heikompia.
Magnesiumsulfaatti

Magnesiumsulfaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsulfaatin jauheena, kiteinä elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille. Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon. Elintarvikkeissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. Teollisissa sovelluksissa erikoistyyppisiä käytetään jäljelle jäävän veden poistamiseen pääasiassa nestemäisistä orgaanisista materiaaleista. CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8 EINECS 231-298-2 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Olibanum-kumi

Olibanum-kumi

Aromattinen hartsia käytetään laajasti suitsukkeissa, parfyymeissä ja perinteisissä parannuskäytännöissä.
Titaniumdioksidi

Titaniumdioksidi

Titanidioksidi Cofermin Chemicalsilta, Essen, Saksa eri laatuina (Anatas ja Rutiili) Alkuperä: Saksa
Magnesiumkarbonaatti

Magnesiumkarbonaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumkarbonaattia jauheena, rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille. Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon. Elintarvikkeissa sitä käytetään happosäätelijänä, paakkuuntumisen estäjänä ja magnesiumin rikastamiseen. Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään lasikeraamien ja emaljien tuotannossa sekä virtaushäiriöiden ehkäisyyn. CAS 12125-28-9 / 39409-82-0 EINECS 235-192-7 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovellusten kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Natriumkloridi

Natriumkloridi

Natriumkloridi on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka kuuluu kloridien ryhmään, ja se on suolahapon ja natriumin suola. Se on pöytäsuolan, ruoanlaittosuolan ja tien suolan pääkomponentti. Suolan saantiprosessi keittämällä sisältää suolaliuoksen lämpötiivistämisen ja suolan kiteyttämisen tästä vedestä. Luonnossa se esiintyy mineraalikomponenttina ja muodostaa kalliisuoladepositioita, joita kutsutaan halitiksi. Natriumkloridi esiintyy hienojakoisena valkoisena kiteisenä jauheena, jolla on tyypillinen suolainen haju ja maku. Se osoittaa voimakkaita hygroskooppisia ominaisuuksia. Foodcomin tarjoama tuote ei ole geneettisesti muunneltu. Foodcom tarjoaa myös elintarvikelaatuista olutsuolaa ilman paakkuuntumisenestoaineita.
Magnesiumsitraatti

Magnesiumsitraatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsitraattia jauheena, mikronisoituna jauheena ja rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille. Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon. Elintarvikkeiden sovelluksissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5 EINECS 222-093-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Ammoniumformiaatti

Ammoniumformiaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa ammoniumformia kiteisenä jauheena kemiallisesti puhtaana. Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään ammoniakin lähteenä ja reduktiivisessa aminoinnissa Leuckart-Wallachin mukaan. CAS 540-69-2 EINECS 208-753-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovelluksen kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tilavuuspainon, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Rauta(III) pirofosfaatti

Rauta(III) pirofosfaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa rautapyrofosfaattia hienojauheena, mikronisoituna, mikroenkapsuloituna elintarvikelaatuun sekä ravintolisille. Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään raudanpuuteanemian hoitoon. Elintarvikkeissa sitä käytetään raudan rikastamiseen. CAS 10058-44-3 (anh.) EINECS 233-190-0 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Sinkkiglukonaatti

Sinkkiglukonaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkiglukonaattia jauheena, hienona granulaattina lääketeollisuuden laatuvaatimusten mukaisesti ja ravintolisänä. Lääketeollisuudessa sitä käytetään sinkin puutteen hoitoon. Elintarvikealalla sitä käytetään sinkin rikastamiseen. CAS 4468-02-4 (vapaa w.) EINECS 224-736-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Ammoniumformiaatti

Ammoniumformiaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa ammoniumformiaattia kiteisenä jauheena kemiallisesti puhtaana. Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään ammoniakin lähteenä ja reduktiivisessa amiinioksidaatiossa Leuckart-Wallach -menetelmän mukaan. CAS 540-69-2 EINECS 208-753-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Sinkkibisglycinaatti

Sinkkibisglycinaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkibisglycinaatteja jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisille. Bislgycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja. Elintarvikekäytössä niitä käytetään sinkin rikastamiseen. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Magnesiumbisglycinaatti

Magnesiumbisglycinaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa Magnesium Bisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena sekä ravintolisille. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja. Elintarvikekäytössä sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovelluksen kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.